kedd, június 16, 2009

Wonky houses BOM 1 & Bulldog Piknik

Megint hímeztem. Nem bírtam ellenállni én sem ennek a BOM-nak. Az első kész és már készül a következő. Egy faliképpé szeretném majd őket összeállítani. Aki szintén ki szeretné hímezni a blokkokat, a tervező oldaláról ingyen letölthető.

Hab mal wieder gestichelt. Ich konnte diesem BOM auch nicht wiederstehen. Die erste ist fertig, der nächste ist schon in arbeit. Ich möchte es zu einem Bild für die Wand zusammenstellen. Wer die Blöcke auch gerne nachmachen möchte, kann sie von der Seite der Designerin frei herunterladen.

A hétvégén Mo-n jártunk és elmentünk Velencére a Bulldog piknikre. Nagyon jól éreztük magunkat. Kicsi Murphynk egész nap csak futott és játszott, meg sem akart állni. Zsolti jó étvágyának köszönhetően sok időt töltöttünk a büfénél, ott pihenhetett kicsit a hűvösben :)) Rengeteg bulli volt, szebbnél-szebbek, azt hiszem nekünk is kell még egy gyerek ;)

Am Wochenende waren wir in Ungarn und haben in Velence beim Bulldog Picknik vorbeigschaut. Wir haben uns sehr gut amüsiert. Unser Murphy hat den ganzen Tag gespielt und ist gerannt. Zsoltis guten Appettit sei Dank, waren wir öfters beim Buffet, da konnte er sich im Schatten etwas ausruhen :)) Es waren sehr viele Bullis da, einer schöner als der andere. Ich glaube, wir brauchen auch noch Nachwuchs ;)

2 megjegyzés:

Csigi írta...

Biztos nem esznek meg, annyira jó lelkűek.
Nem tudom, hogy mi a titka, próbálkozom. Az első nekem sem volt egyenletes, sőt a pelenkaöltéseim még mindig nem tetszenek.

baboo írta...

édes ez a minta, a kutymutynak meg irtó édes pofija van, szerintem is a kis csúnyaságuk miat olyan szerethetőek! :)