csütörtök, május 14, 2009

Az új nyári táskám / Meine neue Sommertasche

Varrtam egy új nyári táskát, hisz a tavalyi már nem aktuális, meg a férjem is már furcsállotta, hogy régóta nincs már új táskám. Szóval kényszer volt ;)
Imádom a narancssárgát kékkel. Ezek azok az anyagok, amiket még a Buttinette-ből rendeltem, lassan megtalálja mind a helyét.
Annyira egyszerű a táska, de mégis ez tartott a legtovább. Az én varrógépemre ugyanis még rugós talpat sem lehet kapni, annyira egyszerű darab. Így a szabad gépi tűzés elég nehézkes, szóval forgatós technikával készült :)
Az aljába raktam jó vastag, kemény kartont, kivehetősre, hogy ne lógjon, ha telepakolom és ki lehessen mosni. Zseb is van rajta bőven, az elején egy nagy, belül egy mobilos, egy kisebb szájfénynek stb., meg vékonyka a tollaknak.

Ich habe mir eine neue Sommertasche genäht. Die vom letzten Jahr ist nicht mehr aktuell, und mein Mann findet es auch schon komisch das ich schon lange keine neue mehr habe. Also es wahr notwendig ;)
Ich liebe orange mir blau. Dies sind die Stoffe, die ich noch über Buttinette bestellt habe, langsam finden alle ihren Platz.
Die Tasche ist sehr einfach, trotzdem hat dies am längsten gedauert. Meine Nähmaschine ist so einfach, dass man nicht mal ein Nähfuß fürs Freihandquilten dazu bekommen kann. Also wurde es gedreht und gedreht... :)
In den Boden habe ich sehr startkes Karton getan, ich mag es nicht wenn es hängt. Ist herausnehmbar, also kann ich es auch waschen. Taschen hat es auch viele bekommen: eine große vorne, innen eine fürs Handy, eins für Kleinigkeiten und 2 für Kullis.
Elölről / von vorne:
Hátulról / von hinten:
A tűzés / quilting:

16 megjegyzés:

Fércművek írta...

Nagyon tetszik a tűzés. :)

Barbi írta...

Nekem is tetszik a tűzés, nagyon szép lett! A színpáros is nagyon jó! :)

Princi írta...

Na, most írjam ugyanazokat én is újból:((?
Csini, mutatós, ügyes vagy! Viseld egészséggel!

Zsuzsi írta...

Szeretném élöben is megcsodálni, most már tényleg össze kell jönnünk. Amúgy érdekelnek a részletek is, hátha egyszer én is fogok tudni ilyen szépségeset csinálni?!

Kata írta...

Nagyon szép lett!!!

Sabine írta...

Hallo Anita,
sehr schön deine neue Tasche und das findet dein Mann bestimmt auch ;-)
Sehr schön auch das Quilten, die Rundungen sind mit dem normalen Fuß perfekt geworden. Und die Stoffe gefallen mir auch richtig gut - der Sommer kann kommen...
Liebe Grüße
Sabine

Csigi írta...

Köszi csajok!
Danke Sabine! ;)

Erika írta...

Nem vagy semmi! Hogy a csudába tudtad így forgatni? Nagyon szép lett!!

Csigi írta...

Hát ekkora anyagot lehet forgatni, ágytakaróval már nehézkes lenne :)

Cila Zzy írta...

Le a kalappal a tűzés miatt, főleg, hogy nem spéci talppal készítetted! Megkérdezhetem, hogy a Buttinette katalógusból milyen extra különkiadás van, ha rendelek? Nekem is vannak katalógusaiim, csak nem merek,... Segítenél?

Cila Zzy írta...

Rájöttem, neked nem külföld:-) Mázlista vagy!

Csigi írta...

Én interneten rendelem tőlük, szerintem úgy egyszerűbb. Megbízhatóak, szóval nyugodtan rendelj.

Barbi írta...

Gyere játszani! :)

baboo írta...

nagyon szuper lett! a tűzés pedig elképesztő, egyáltalán nem látszik rajta, hogy nem megfelelő talppal készült, irtó ügyes vagy!

Cila Zzy írta...

Köszönöm!

Hermann Ildikó írta...

De klassz színei vannak, nagyon tetszik úgy ahogy van!!