szombat, augusztus 22, 2009

Laptop bajok


Előreláthatatlan ideig nem fogok tudni új dolgokat bemutatni, ugyanis tönkretettem a laptopomat. Kb. ugyanúgy, mint a képen, csak nálam ököllel történt. Amúgy nem vagyok agresszív típus, de most nagyon kiakasztott. A férjem ugyanilyen értetlenül nézett. :)
Nem lehet már bekapcsolni, szóval lehet, hogy teljesen vége :( Ha újat kell venni, akkor hosszabb ideig eltarthat a szünet, mert erre most nincs keret.
Addig a munkahelyemről netezek, szóval látlak benneteket ;)

7 megjegyzés:

Fércművek írta...

Jajj! Mi bosszanthatott fel ennyire?? :(

Lonci (Győr) írta...

OOOOOOOh szegény!!! Mit követett, illetve nem követett el??

rojalka írta...

Apósom a minap kettécsavarta a távirányítót.Mi is értetlenül álltunk....
szegény gép...
De kitomboltad magad?

Aranyalma írta...

Mindenkiből kibújhat olykor egy ismeretlen lény, de ilyen esetekre ott a tányér... olcsó, tucattányér, amit később sem fogsz hiányolni..
Jobban vagy egyébként?

Csigi írta...

Már jobban vagyok, köszönöm :)
Nagyon régi gép már szegény és borzasztóan lassú, állandóan lefagy, ilyenkor elveszik minden stb-stb. Persze akkor, amikor sietnem kellene. Már régóta szeretnénk újat, hát most talán eljött az ideje. Tegnap elvitte a szerelő, szorítsatok, hogy tudjon neki segíteni. Legalább a dokumentumokat és a képeket mentse meg róla, ha más nem megy.

Barbi írta...

Ó, sajnálom, hogy így felidegesített. Remélem rendbe jön, és mielőbb olvashatunk is, nem csak te minket! Addig varrj, hímezz sokat és ránk zúdíthatod szebbnél szebb műveidet! A varrógéptakaró is nagyon szép lett!

Aranyalma írta...

Nézz be hozzám, hátha jobb kedved lesz! :)