vasárnap, február 14, 2010

Bagalicious club bag 1

Előfizettem a Bagalicious clubra. 6 hetente megkapom 1 ausztrál tervező komplett táska csomagját, anyagokkal, mintával. Összesen 8 alkalommal. Szóval lesz táskám bőven ;)

Ez itt az első, egyből megvarrtam, annyira tetszettek a színek. Még sosem volt vállon keresztbe hordós táskám, de nagyon kényelmes. Azt hiszem ez lesz most a kedvenc.

Elöl-hátul fodros zsebbel. Én kiegészítettem belül is egy mobiltartóval és mágneszárral. Talán egy jojót még rakok rá, hogy tudjam melyik az eleje :)

Ich hab die Bagalicious club Abo. Dabei bekomme ich alle 6 Wochen eine Komplettpackung für eine Tasche von einen Australischen Designer. Insgesammt 8mal. Also werde genug Taschen haben. ;)

Das hier ist die erste. Ich habe es sofort genäht, denn die Farben gefallen mir sehr. Ich glaube, das ist jetzt das aktiuelle Liebling.

Vorne und hinten hat es Taschen. Ich habe es noch mit einer Handytasche und Magnetverschluß erweitert. Vielleicht nähe ich noch ein Yoyo drauf, nur um zu wissen wo vorne ist :)

12 megjegyzés:

Dia írta...

Nagyon szép lett!
Nem is hallottam még ilyenről, hogy komplett készleteket is lehet rendelni. Nagyon jó ötlet!

Barbi írta...

Szuper 8 táskád lesz, ha már az első ilyen pazar! :))))

Zsuzsi írta...

Szia Csigi!

Nagyon pipec ez a táska, ügyes vagy. De csak suttogva merem megkérdezni, mit fogsz csinálni 8 táskával?

Csigi írta...

Csak suttogva mondom, nem hiszem, hogy mindet meg is tartom ;)

Kalex © írta...

Biztos szép táska csomagokat fogsz kapni. Ez is nagyon tetszik, nekem is! :o)
Nézz be hozzám! Van nálam Neked vmi! :o)

t®eb♥®etta írta...

Édes lett:D

Moune írta...

Deine Tasche ist dir wirklich gut gelungen, Csigi, Kompliment! Liebe Grüsse aus regnerischem Frankreich. Moune

Anna írta...

szia, megnéztem az oldalt! Jól értem az AUD $55.95 minden 6 hétben leveszik a számládról? Egyszeri összegnek túl olcsó lenne 8 táskáért... egynek meg kicsit soknak tűnik, legalábbis nekem, de lehet csak azért mert nem vagyok tiszába az árakkal... Segítesz?
Naaaaaaagyon tetszik a táskád!

Csigi írta...

Szia Anna! Hat hetente vonnak 45,95-öt. Az első 55,95 mert 10 dollár előfizetés is benne van, amit majd az utolsó táskánál vonnak le. Ez ausztrál dollár, ami azt hiszem rosszabb az amerikainál. Nem mondom, hogy olcsó, de én imádom ezeket a tervezőket, és lesznek hímzettek is. A strandtáskától a kis tatyóig lesz szerintem minden. Mondjuk én ennyi pénzért itt az anyagot sem kapnám meg hozzá, nemhogy a leírást is.

Anna írta...

Drága Csigi, remélem nem értettél félre, nem bánom én hogy te fizetsz érte! Kíváncsi voltam nagyon a teljes összegre. Kísért...

Csigi írta...

Nem értettem félre :) Engem is kísért, gondolkoztam rajta pár napot, a férjemnek megígértem, hogy mostanság nem nagyon fogok venni más anyagot és megrendeltem :)

Anna írta...

Jóltetted. Én végülis könyveket veszek egy jónéhányat, mert nem sok van varrós témakörben. Teljen örömed a projektekben. Puszi.