szombat, május 15, 2010

Bagalicious club bag 3

Jól eltűntem, mi? Á, dehogy. Itt voltam, figyeltem benneteket. Hisz tudjátok, nekem vannak néha időszakaim, amikor nem varrok semmit. A semmiről meg nem érdemes blogolni.

Na de most itt vagyok és bemutatom a Bagalicious Club 3. táskáját. (Már csak 1 kis napsütés kellett volna a fényképezéshez.) Janelle Wind tervezte és Girl Friday a neve. Még a szett is benne volt a csomagban a behúzott gombhoz. Barinőm kapta meg elkésve szülinapjára. Ő szereti a zöldet, sárgát, rózsaszínt, szóval neki találták ki. A férje megmosolyogta, de nem is neki kell, hogy tetszen. Hogy a 2. táska kimaradt? Nem egészen. Hamarosan mutatom azt is, sőt ajándékom is lesz. Nehogy elfelejtsetek bekukkantani.

Szép hétvégét mindenkinek! Pusszantás

Da bin ich wieder mit der neuen Bagalicious Club Tasche. Design ist von Janelle Wind und es heißt Girl Friday. Meine Freundin hat es bekommen verspätet zu ihren Geburtstag. Sie mag grün, gelb und rosa, also ideal für sie. Ihr Mann hat darüber gelacht, aber er muss es ja nicht tragen. Die 2. Tasche hab ich vergessen? Nein, den zeig ich Euch auch bald und einen giveaway gibt es dann auch. Also vergisst nicht bei mir reinzuschauen. Schönes Wochenende! Bis bald!

5 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Szia Te elveszett-de-megkerült! Örülök, hogy újra alkotsz! Kíváncsi vagyok a többi táskára is, lássuk, lássuk! Kukkants be hozzám is!

Mamis írta...

Szerintem nagyon jó a színösszeállítás..De a blogháttér is nagyon jó!!!

Csigi írta...

Zsuzska, Mamis köszönöm :)

Herta Haunschmid /quer durchs leben írta...

ich finde diese Tasche sehr schön...und die Farben so richtig ür den Frühling....wenn er nur einmal kommen würde......
mit lieben Gruß
Herta

Csigi írta...

Danke Herta! :)) ich glaube der Frühling bleibt aus dieses Jahr. Kommt dann gleich der Sommer