kedd, június 15, 2010

Beach house táska / Beach house bag

Teljesítettem az első megrendelésem. Vagyis még oda kell érnie. A kedves megrendelő olyan táskát szeretett volna, amilyet kisorsoltam nemrég. Persze ugyanolyat nem csináltam. Találtam hasonló anyagokat, és megkaptam az OK-t. Ugyanúgy 4 zsebbel, mágneszárat is kapott. Ilyen lett:

Ich habe meine erste Bestellung erledigt, es muss nur noch ankommen. Die liebe Kundin wollte soeine Tasche haben, die ich vor kurzem ausgelost habe. Genau soeine mach ich natürlich nicht. Ich habe ähnliche Stoffe gesucht und hab das OK bekommen. Hat wieder 4 Taschen und auch ein Magnetvershluss.

Annyira tetszik ez a minta, hogy meg kell varrnom teljesen más színekben is, de nekem már nem fér el több táska itthon :) Mondjuk fekete-fehérben jól nézne ki, esetleg egy kis pirossal. Nyugodtan írjatok, ha elfogadnátok, akár más színben is :)

Ich mag den Schnitt so gerne, ich muss die auch noch in total anderen Farben ausprobieren. Ich habe für noch mehr Taschen echt kein Platz mehr :) In schwarz-weiß würde es gut ausschauen vielleicht mit etwas rot. Schreibt mir, wenn ihr es gerne haben würdet, auch in anderen Farben :)

11 megjegyzés:

H. Mária írta...

Ez egy igazi nyári táska. :) Örülhet az új tulajdonos. :)

vadcic írta...

Táskából nem lehet elég...;O)

Mamis írta...

Nagyon jó lett!

Tímel írta...

Ó,hát ez gyönyörű !!!

Emese írta...

Nagyon szépséges lett ez is!
Én a fehér-fekete piros verziót elfogadnám, kedvenc színeim :)

Zsuzsi írta...

Nagyon ügyi vagy! A narancs-türkiz verzio is nagyon jól nézne ki belöle! Egyszer nálam is körülnézhetnél, dölnek ki az anyagok a szekrényböl! Na meg a lángos-meetinget is meg kellene ejteni! Na?

Erika írta...

Már alig várom, hogy ideérjen:)))

Susu írta...

Gyönyörű ez a táska! Nagyon nagyon tetszik! Én is elfogadnék egy ilyet. ;)
Üdv,
Susu

Csigi írta...

Köszönöm csajok a kedves szavakat :)

Csigi írta...

Zsuzska, megyünk remélem hamarosan. Holnap telózunk.

Mare írta...

you make such beautiful bags.....:))
kisssss....