hétfő, július 12, 2010

Meska vagy nem?

Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, a ti véleményetekre lennék kiváncsi.
Azon gondolkozom, hogy a meskán is nyissak-e boltot. Vagy ott nyitok és becsukom az etsyt. Én ugyebár nem Magyarországon élek, hanem Ausztriában. Eddig azért nem a Meskán van a bolt, mert attól tartottam, hogy a postaköltség miatt, talán nem vásárolnának tőlem. Nem tudom elküldeni ugyanannyiért, mintha országon belül küldeném, ez nyílvávaló, Ausztria ráadásul nem az olcsó postájáról híres. Ti vennétek olyan boltban is, ahol többe kerül a postaköltség? Egy táskát kb 1600-1700 HUF-ba kerül elküldeni. Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi, nem nyitok, ha nem érdemes. Köszönöm a válaszokat előre is. Pusszantás és szép hetet mindenkinek!

10 megjegyzés:

Dia írta...

szerintem nyissál, mert gyönyörű dolgokat készítesz, és itthon sem sokkal olcsóbb a postaköltség! Hajrá!

bubble írta...

Szia!
Csak most tévedtem ide hozzád! Remélem, nem baj, hogy azért hozzászólok :)

Megnéztem a táskáidat, szerintem nagyon szépek! Én pl. sokat rendelek internetről, és igaza van Diának, az itthoni postaköltség sem sokkal olcsóbb. Úgyhogy szerintem ez ne akadályozzon. :) Sok sikert! :)

Csigi írta...

Köszönöm lanyok.
Mici, vasarlokent vagyok 1 eve regisztralva, a boltot csak most juniusban nyitottam meg. A dawandan is gondolkoztam, de ott is ugyanaz a baj, ott meg csak nemetorszagi eladok vannak. Itt ausztriaban hasonlo sincs, de nem is erdekli az osztrakokat az ilyen termek. Erdekes, hogy magyar lanyok akiket itt ismerek mar paran hordanak tölem tatyot, az osztrakok ugyan megdicserik, de eszükbe nem jutna mondjuk rendelni tölem. Unalmasak.

Fércművek írta...

A magam példájából kiindulva, vesztenivaló tényleg nincs. :)) Aki engem kérdezett, mindenkinek azt mondtam, hogy vágjon bele, mert ha nem teszi, sosem tudja meg mi lett volna, ha... :))

Cila Zzy írta...

Kedves Csigi! Igaz, hogy sok a ppsatköltség, de a te textiljeid és minőséged nagyon jók, így szerintem megéri simán külföldről rendelni. Ha valaki ad a jóra, akkor azt hajlandó megfizetni is.

Cila Zzy írta...

ppsatköltség? Természetesen postaköltség... Bocsánat!

Csigi írta...

Köszönöm szepen a hozzaszolasokat. Vegülis bezartam az etsyt es a dawandat probalom meg. Egyszerü okbol, nemet nyelvterületen van, mint en is. Talan ez lesz a legkedvezöbb.

Juhizs írta...

Szerintem, akinek van pénze, azt nem érdekli a postaköltség, akinek meg nincs (vagy kevesebb) a pénze, azt befolyásolja a postaköltség.
Viszont nem értem az itt hivatkozott postaköltséget (mármint a Magyarországra vonatkozót) mostanában sokat vásároltam a tesz-vesz-en, ajánlott küldeményként könnyebb cuccot 500-600.-Ft-ért kaptam meg, csomagot pedig kb. 890-900 Ft körüli áron, azért ez nem azonos a kb. 1700.-Ft-tal.
Viszont Fércműveknek is igaza van, ha nem próbálod meg, sose fogod megtudni...

Csigi írta...

Juhizs, € 6,20 Ausztriából Európán belül elküldeni egy max 350 grammos borítékot. És ez csak sima posta, nem ajánlott vagy biztosított.

Budai Detti írta...

Én értelek....
Nagyon sokakat elriaszt a nagy postaköltség: pl. ha felajánlod, hogy elsőbbségivel, vagy inkább ajánlottan menjen, 90% mondja, hog inkább csak az elsőbbségi. Az olcsóbb.
Ellenben Micinek igaza van, hogy az árat kell okosan képezned! Inkább add drágábban, de ne bukj a postaköltségen, mert akinek tetszik, amit csinálsz, az meg fogja vásárolni.
És igen:vágj bele! A meska nagyon közeli neked, közelebbi talán, mint az etsy, mert ott piszok nehéz árulni. (bár ebben nincs nagy tapasztalatom...)