vasárnap, október 31, 2010

Télies táska / Wintertasche

Eljött az ideje a varrásnak. Bizony augusztus óta semmi kreatív dolgot nem műveltem, de újra bizsereg bennem. Kellett egy új télies táska, a régi már nagyon odavan. Csak ollóért mentem be a méteráruba, de találtam ezt a szuper steppelt anyagot és nem bírtam otthagyni, kiabált egy táska után. Az ollóra visszatérve: hogy lehet egy 1 szobás lakásban elhagyni egy ollót?? Reméltem, ha veszek újat, majd felbukkan a régi, de még nem szándékozott előbújni.
Az anyagnak remek tartása van, ideális. Volt különböző mintával, sőt sötétlilában is. hmmmmm
A mintát a táskához még jó régen találtam Griselda oldalán. Én egy húzózárral kiegészítettem, hogy ne essen bele a hó, ugyanis nálunk már fehéredik. Valamint állítható pántot is kapott.

Es war mal wieder Zeit zum nähen. Ja genau, seit August hab ich nichts mehr kreatives angestellt. Ich brauchte eine neue Tasche für den Winter, der Alte ist echt nicht mehr schön. Ich wollte eigentlich nur eine Schere kaufen, aber dann hab ich diesen gesteppten Stoff entdeckt. Der hat nach einer Tasche geschrien. Zurück zu der Schere: wie kann man in einer 1-Zimmer Wohnung eine Schere verlieren?? Ich habe gehofft, wenn ich eine neue kaufe, taucht der andere wieder auf, aber bis jetzt hat er sich noch nicht blicken lassen.
Der Stoff hat einen super Halt, ideal. Es waren noch welche mit anderen Muster da, sogar in dunkellila. hmmmmmmmmm
Den Schnitt habe ich bei Griselda gefunden. Ich hab noch ein Reißverschluss reingenäht, damit es nicht reinschneit, denn bei uns wird es schon weiß. Und eine verstellbaren Henkel hat er auch bekommen.

7 megjegyzés:

Bernadett írta...

Nem gyozok betellni a taskaiddal.:)Kaprazatosak.:)Nagyon ugyes vagy.:)Nagyon tetszenek.:)

Barbi írta...

Hát ez nagyon klassz lett!

Zsuzska írta...

Szia Csigi! Ez a tatyó is nagyon jól sikerült! Ügyes vagy!!!

H. Mária írta...

Tetszik nekem is. :)

Angyal Erika írta...

De jó ez a táska! Már vártam, hogy mikor látom a következő táskakölteményed:)

Csigi írta...

Köszönöm! :)

Csigi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.