vasárnap, április 26, 2009

Szütyő Zsoltinak

Nektek nem szokott a férjetek/párotok panaszkodni, hogy: Bezzeg nekem sosem varrsz semmit! Mikor kapok én is valamit?! Dehát nem is egyszerű egy pasit megajándékozni, főleg nem valami saját készítésűvel. Na meg, ha csak kocsik, elektronika és edzőterem érdeklik, mégis mit varrnék neki, egy még nagyobb Flat TV-t?? Nos drágaságom jó ideje már szorgalmasan gyűjtögeti a borravalóját egy üres táplálékkiegészítős dobozban. Nem túl stílusos, igaz? Ezért összedobtam neki egy kis szütyőt, kék-narancssárga, mert ezeket szereti, semmi giccs, semmi extra. Csak egy kis Martinis poharat öltögettem rá, amit én rajzoltam!!! Ez nagy szám, mert én ugyebár abszolút nem tudok rajzolni. Ja, azért a pohár, mert koktélokkal keresi meg a borravalót ;) Mire hazajött kicseréltem a dobozt. Először megijjedt, hogy hová tűnt a dugi pénze (előlem úgysem érdemes semmit sem eldugni, mindent kiderítek :)), aztán örült neki. Édesem, te csak gyűjtögess szorgalmasan, a 30. szülinapomra kelleni fog :))) Hihi, de gonosz vagyok.
A nap már vagy 1 hete nem sütött nálunk, így a színek nem élethűek.

7 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Milyen ügyes vagy, nagyon jó ötlet! Amúgy mikor is lesz a nagy nap?

Csigi írta...

Köszike, amúgy Pillétől kaptam a leírást hozzá. Jún. 23., addig még huszonéves vagyok :)

Zsuzsi írta...

kölyök!!!

Pillle írta...

De ügyes vagy! Nem csak a levegőbe beszéltél, hogy megvarrod :)
Nem gyűlt meg vele a bajod?

Barbi írta...

Az én kedveskémnek kötöttem egyszer egy sálat (nem is igazán tudok kötni, teljesen egyszerű lett), csak az a gond, hogy nem is hord sálat...
Képet is festettem neki, na annak még örült is. :))

Barbi írta...

Jaj, a lényeg lemaradt: nagyon jó lett a "persely" és szuper a martinis pohár! Olyat nem mondunk,hogy 'nem tudok rajzolni'. Mindenki tud, az már más kérdés, ki milyen szinten. De ez a rajz teljesen szuper! :))

Csigi írta...

Köszi Barbi! :)
Pillle, ez a leiras tenyleg jo, nem okozott gondot.