szerda, február 04, 2009

Flic-Flac falvédőm lesz / Flic-Flac Wandschutz

Egyenlőre félreteszem a 3D-s álmodozásaimat, és egy Flic-Flac falvédőbe kezdtem. Vagyis kivagdostam 75 db négyzetet. A fő szín a kék lesz, de persze nem bírtam, hogy ne vigyek bele pirosat és sárgát is. Narancsot is tettem volna bele, de olyan anyagom nincs már itthon. A napokban nekikezdek az összeállításnak. Biztos nem leszek egyhamar készen vele, ez az első ilyen nagy projektem.
A színek sokkal élénkebbek, csak sajnos elég sötét van már. Külön figyelmet érdemel az anyagőrzőm, persze legszívesebben szétcincálta volna őket :))

Ich tue erstmal meine 3D Träume bei Seite. Ich nähe jetzt eine Flic-Flac Wandschutz. Zumindest habe ich schon 75 Quadrate ausgeschnitten. Die Hauptfarbe wird blau sein, aber ich konnte natürlich nicht wiederstehen, ein bisschen rot und gelb mit reinzuschmuggelbn. Orange wäre auch nicht schlecht gewesen, habe ich aber nicht Zuhause. Ich fange die nächsten Tage mit der Zusammenstellung an. Wird bestimmt eine Weile dauern, das ist nähmlich mein erstes so großes Projekt.
Die Farben sind viel schöner, aber es ist schon zu dunkel. Ihr müsst auch mein Stoff-Aufpasser beachten, obwohl er sie lieber zerfezt hätte :)


Kérlek szorítsatok nekem, hogy ne adjam fel, ha túl nehéznek bizonyulna. Sajnos hajlamos vagyok rá, hogy ha valami nem tetszik igazán, a szekrény alján végzi befejezetlenül.

Bitte drückt mir die Daumen, das ich nicht aufgäbe, wenn es zu schwer wird. Ich habe nähmlich die Veranlagung Sachen in den Schrank zu schmeissen, wenn sie mir nicht richtig gefallen.

6 megjegyzés:

Dóri írta...

Én nagyon szorítok. :) Nagyon szuper színeket választottál. Majd kérünk képet, ha a helyére került.:) Keret is lesz hozzá vagy simán fog végződni?

Csigi írta...

Köszi Dóri! :)
Folyamatosan tudósítok a készüléséről. Lesz keret is.

baboo írta...

egyáltalán nem borzasztó az írásod szerintem, egyedi és olvasható, az a fő! :)
A falvédőhöz meg kitartás, meglátod, a végén nagyon klassz érzés lesz az utolsó öltés, már csak ezért is megéri kitartani, nomeg ezek a szinek befejezésért kiáltanak! :)

Pillle írta...

Egyik kedvencem a flic-flac technika :) Igaz még csak egyszer varrtam, de nem utoljára.
Kitartát a varráshoz!

Barbi írta...

Örülök, hogy újra belendültél! Nagyon vidám, ígéretes! Hajrá!:)

Dóri írta...

Hogy állsz a falvédővel? Remélem nem varrtad oda az ujjad, hogy ilyen sokáig nem írsz. :)