péntek, november 05, 2010

Shopping :))

3 hétig ültek a vámnál az anyagaim, még jó, hogy nem volt sürgős. Eddig még sosem akadtak fenn, most először kellett vámot fizetnem. Most nagyon happy vagyok, ezektől az anyagoktól mindjárt sokkal jobban süt a nap. Talán egy kicsit zöld hagulatban voltma amikor rendeltem?? :D Ezek most sokaknak talán túl tavaszias, de nálam mindig tavasz és nyár van, nem fogadom el, hogy télen csak barna, fekete meg szürke a világ. Így is túl kevés a szín a természetben, miért ne lehetne akkor kicsit feldobni? Nektek hogy tetszenek? Hamarosan feldolgozásra kerül belőlük pár darab, amint rávesz a szívem, hogy beléjük vágjak :)

3 Wochen lang haben meine Stoffe beim Zoll gewartet, gut dass es nicht eilig war. Ich musste bis jetzt noch nie Zoll zahlen für Stoffe. Jetzt bin ich aber glücklich, von diesen Farben scheint die Sonne sogar heller. Ich war vielleicht etwas in grüner Laune bei der Bestellung?? :D Für Manche sind die evtl etwas zu frühlinghaft, aber bei mir ist immer Frühling und Sommer. Ich akzeptiere es nicht, dass im Winter nur braun, grau und schwarz gibt. Es gibt sowieso zu wenig Farben in der Natur, warum nicht ein bisschen aufpeppen? Wie gefallen sie euch? Bald werden ein paar davon verarbeitet, sobald ich den Mut hab reinzuschneiden :)

7 megjegyzés:

Bernadett írta...

Gyonyoru vidam anyagok.:)

Csigi írta...

Bernadett ott alul van egy barna viragos anyag. Az tetszik? ;)

Ida13 írta...

Én nem vagyok alapvetően zöld kedvenc, de ezek így együtt nagyon kellemesek.:)

Csigi írta...

Amugy en sem, nincs is semmi zöldem, de igy nagyon megtetszettek :D

t®eb♥®etta írta...

nekem nagyon tetszik mindegyik.annyira jo az öszhatäs,hogy öröm räjuk nezni.es persze egy kis vidämsägot csempesznek a rossz idöbe.:)

Budai Detti írta...

Oh, a legszebbek! Patty Young a kedvencem! Én is most készülök egy nagyobb adagra tőle! Remélem az enyémeken a vám nem ül majd.

Csigi írta...

Remelem nem ugyanezek az anyagok, valami készül ugyanis ;)