szerda, március 04, 2009

Csomagom érkezett / Paket bekommen

Rendeltem magamnak pár anyagot, festett fagyöngyöt, hímzőfonalat, hímzőkeretet és még pár apróságot. Ma érkeztek meg, miután tegnap megfenyegettem a postást, hogy a közelünkbe se merjen jönni, ha nincs nála a csomag :D
Hát nem szépek?
Ich habe mir paar Stoffe, Holzperlen, Sticktwist, Stickrahmen und Kleinigkeiten bestellt. Heute sind sie angekommen, nachdem ich gestern den Postboten gedroht habe, dass er sich nicht mal in unsere Nähe trauen soll, wenn er das Paket nicht dabei hat :D
Sind sie nicht schön?

11 megjegyzés:

Dóri írta...

Irigyellek az ilyen postásért. Nálunk nem hoznak ilyesmiket. :) Mi lesz ezekből? Vagy csak úgy begyűjtötted, hogy ez is tetszik meg az is tetszik? :) A pirosak is nagyon szépek, a zöld mintája is klassz. A többi alig látszik, de gondolom, ha valamit varrsz belőlük, akkor megmutatod. :)

Csigi írta...

Nagyjából tudom. Lesz táska, pár meglepi :), meg majd még eldöntöm a többit.

Csigi írta...

Egy osztrák online-shopból. www.buttinette.at
Sajnos azt nem tudom, hogy Magyarországra is postáznak-e.

Dóri írta...

Ingyen küldenek Magyarországra katalógust is. Cila most kapta meg a szüleitől, ők rendelték meg. Én is megrendeltem, tényleg ingyen küldik a három katalógust. Még nem érkezett meg, de szerintem jól értettem és ingyenes. Mondjuk én nem rendelési célzattal kértem, csak kíváncsi vagyok, meg hátha vannak benne jó ötletek.

Csigi írta...

Ha a katalógust küldik, akkor biztos mást is. Nekem ez egy jó beszerzési forrás, mert amúgy itt Ausztriában nagyon drága a méteráru, ráadásul a köv. anyagbolt 1 órányira van tőlünk kocsival.

Barbi írta...

Jaj, most nagyon irigy vagyok! Milyen szép csomag! :)))

baboo írta...

huh, nagyon jól mutatnak így együtt, bizseregnek már az ujjaid? :)

Princi írta...

Szia Csigi!
Kívánok sok szép műalkotást ebből a helyes kis kupacból!

Névtelen írta...

Schöne Sachen hast du da ergattert, Csigi! Was wirst du damit zaubern? LG. Moune

Csigi írta...

Hallo Moune! Schön, dass Du auch hier bist :)
Ich weiss noch nicht genau, aber ein paar kleine Geschenke auf jeden Fall :)

Barbi írta...

Drága Csigi! Íme a videóbeszúrás: ha találsz egy videót, ami tetszik pl. a youtube-on, akkor oldalt vagy alatta megadnak linkeket. Ezek közül azt válaszd, hogy Embed. Másold. Aztán amikor új bejegyzést írsz a keretben van olyan fül, hogy Html kód, nyisd meg, szúrd be a másolt linket. Utána nyisd meg az Írás fület és ott lesz a fejegyzésben. Ne ijedj meg, ha csak egy üres keret, egy piros x-el a sarkában, később előkerül. A blogon már látszani fog. Remélem érthető és sikerül! :)))))